Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythekrome
bythëkromë:

bythëkróm/ë,-a f. sh. -a(t) bot. 1. trëndafil i egër. 2. ferrac.

Sinonime / Të përafërta:
ferrac