Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bythegrisur
bythëgrisur:

bythëgrísur mb., edhe si em., thjesht. i rreckosur; shumë i varfër.