Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëzbuluar
bythëzbuluar:

bythëzbulúar mb. bised. 1. lakuriq. 2. fig. keq. që s’mban asnjë të fshehtë.

Sinonime / Të përafërta:
lakuriq