Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bythëqiqër
bythëqiqër:

bythëqíq/ër,-ra f. sh. -ra(t) bot. shkurre kacavarëse, me lule gjatoshe e me kokrra si qiqër.