Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëprapthi
bythëprapthi:

bythëprápthi ndajf. bised. 1. praptas. 2. përmbys.

Sinonime / Të përafërta:
praptas
përmbys
Të ngjashme:
bythëpraptas:

bythëpráptas (bythëpráptazi) ndajf. bised. praptas.