Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bythëpraps
bythëpraps:

bythëpráps kal., -a, -ur bised. zmbraps.

Të ngjashme:
bythëpraptas:

bythëpráptas (bythëpráptazi) ndajf. bised. praptas.

bythëprapsem:

bythëprápsem vetv. zmbrapsem.

bythëprapsje:

bythëprápsj/e,-ja f. zmbrapsje.