Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëpërpjetë
bythëpërpjetë:

bythëpërpjétë ndajf. thjesht. me këmbë përpjetë (kur bie).