Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëjashtë
bythëjashtë:

bythëjáshtë mb. bised. lakuriq.

Sinonime / Të përafërta:
lakuriq