Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëgrisur
bythëgrisur:

bythëgrísur mb., edhe si em., thjesht. i rreckosur; shumë i varfër.