Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bythëçjerrë
bythëçjerrë:

bythëçjérrë mb., edhe si em., thjesht. bythëgrisur.

Sinonime / Të përafërta:
bythëgrisur