Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës byrektore
byrektore:

byrektór/e,-ja f. sh. -e(t) dyqan ku bëhen e shiten byrekë.

Të ngjashme:
brekore:

brekór/e,-ja f. sh. -e(t) bot. shpargër.