Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës byrazer
byrazer:

byrazér,-i m. sh. -ë(t) bised. vëlla.

Sinonime / Të përafërta:
vëlla
Të ngjashme:
byrazere:

byrazér,-e, -ja f. sh. -e(t) dhe -kë, -ka sh. -ka(t) motër.