Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bymyeshëm
bymyeshëm:

bymýesh/ëm (i), -me (e) mb. që mund të bymehet; kund. i tkurrshëm.

Antonime:
i tkurrshëm