Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bylykbash
bylykbash:

bylykbásh,-i m. sh. -ë(t) hist. komandant bylyku.