Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzetrashe
buzëtrashë:

buzëtráshë mb., edhe si em. 1. me buzë të trasha; kund. buzëhollë. 2. fig. që ha çdo gjë, që nuk i bën naze çdo ushqimi; kund. buzëhollë.