Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzesumbull
buzësumbull:

buzësúmbull,-a f. sh. -a(t) arb. shishe e vogël.