Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzerripe
buzërripë:

buzërríp/ë,-a f. sh. -a(t) rrëpirë.

Të ngjashme:
bukërrime:

bukërrím/e,-ja f. kryes. sh. -e(t) bram.