Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzeperdredhur
buzëpërdredhur:

buzëpërdrédhur mb., edhe si em., fig. buzëhollë2.