Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzembremje
buzëmbrëmje:

buzëmbrëmj/e,-a f. sh. -e(t) fillimi i mbrëmjes.