Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzelidhur
buzëlidhur:

buzëlídhur mb., edhe si ndajf., gojëkyçur.

buzëlidhur:

buzëlídhur,-i m. euf. i vdekuri.

Sinonime / Të përafërta:
gojëkyçur
Të ngjashme:
besëlidhur:

besëlídhur,-i m. sh. -(it) besëlidhës.