Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzelepur
buzëlepur:

buzëlépur,-i m. e çarë në buzën e sipërme (që nga lindja ose nga një sëmundje).