Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzekycur
buzëkyçur:

buzëkýçur mb. gojëkyçur.

Sinonime / Të përafërta:
gojëkyçur