Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzeholle
buzëhollë:

buzëhóllë mb., edhe si em. 1. me buzë të holla; kund. buzëtrashë. 2. fig. që zgjedh shumë e bën naze (zakonisht në të ngrënë); kund. buzëtrashë.

Antonime:
buzëtrashë