Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzedredhur
buzëdredhur:

buzëdrédhur mb., edhe si em. 1. i trembur. 2. fig. buzëhollë2.

Të ngjashme:
zëdredhur:

zëdrédhur mb., edhe si em. 1. që ka zë të dredhur. 2. si ndajf. me zë të dredhur: u përgjigj zëdredhur.