Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzedjegur
buzëdjegur:

buzëdjégur mb., edhe si em. 1. me buzë të thara (nga etja etj.). 2. fig. i djegur për diçka, i zhuritur.

Të ngjashme:
buzëpjekur:

buzëpjékur mb. buzëplasur.