Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzedet
buzëdet:

buzëdét,-i m. sh. -e(t) bregdet.

Të ngjashme:
buzëdele:

buzëdél/e,-ja f. sh. -e(t) bot. luleshqerrë.