Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzeburbuqe
buzëburbuqe:

buzëburbúqe mb., edhe si em. f., me buzë të vogla e të kuqe (për gra e vajza).