Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzagaz
buzagaz:

buzagáz,-i m. sh. -e(t) buzëqeshje.

buzagaz:

buzagáz,-e mb. buzëqeshur.

Sinonime / Të përafërta:
buzëqeshur