Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëvrer
buzëvrer:

buzëvrér mb. buzëhelm.

Sinonime / Të përafërta:
buzëhelm
Të ngjashme:
buzëvarur:

buzëvárur mb. 1. i mërzitur e i pakënaqur. 2. si ndajf. pa dëshirë, me mërzi; me të keq.