Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëviç
buzëviç:

buzëvíç,-e mb., edhe si em. 1. me buzë të trasha e të gjera. 2. fig. jo i zgjuar, i trashë.

Të ngjashme:
buzëzi:

buzë/zí,-zézë mb., edhe si em. 1. me buzë të zeza (për kafshë). 2. fig. fatzi.