Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëtrashë
buzëtrashë:

buzëtráshë mb., edhe si em. 1. me buzë të trasha; kund. buzëhollë. 2. fig. që ha çdo gjë, që nuk i bën naze çdo ushqimi; kund. buzëhollë.

Antonime:
buzëhollë