Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzësumbull
buzësumbull:

buzësúmbull,-a f. sh. -a(t) arb. shishe e vogël.