Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzësheqer
buzësheqer:

buzësheqér,-e mb. gojëmbël.

Të ngjashme:
bukësheqere:

bukësheqér/e,-ja f. sh. -e(t) ëmbëlsirë me miell, me vezë e me sheqer, e pjekur në tepsi; revani.