Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëqumësht
buzëqumësht:

buzëqúmësht mb., edhe si em.1. që është ende fëmijë i vogël. 2. fig. mospërf. i papjekur e i papërvojë, çilimi.

Sinonime / Të përafërta:
çilimi