Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëpjekur
buzëpjekur:

buzëpjékur mb. buzëplasur.

Sinonime / Të përafërta:
buzëplasur
Të ngjashme:
buzëdjegur:

buzëdjégur mb., edhe si em. 1. me buzë të thara (nga etja etj.). 2. fig. i djegur për diçka, i zhuritur.