Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëpërdredhur
buzëpërdredhur:

buzëpërdrédhur mb., edhe si em., fig. buzëhollë2.