Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëmbrëmje
buzëmbrëmje:

buzëmbrëmj/e,-a f. sh. -e(t) fillimi i mbrëmjes.