Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzëlidhur
buzëlidhur:

buzëlídhur mb., edhe si ndajf., gojëkyçur.

buzëlidhur:

buzëlídhur,-i m. euf. i vdekuri.

Të ngjashme:
besëlidhur:

besëlídhur,-i m. sh. -(it) besëlidhës.