Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëlepur
buzëlepur:

buzëlépur,-i m. e çarë në buzën e sipërme (që nga lindja ose nga një sëmundje).