Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzëhollë
buzëhollë:

buzëhóllë mb., edhe si em. 1. me buzë të holla; kund. buzëtrashë. 2. fig. që zgjedh shumë e bën naze (zakonisht në të ngrënë); kund. buzëtrashë.