Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëdredhur
buzëdredhur:

buzëdrédhur mb., edhe si em. 1. i trembur. 2. fig. buzëhollë2.

Të ngjashme:
zëdredhur:

zëdrédhur mb., edhe si em. 1. që ka zë të dredhur. 2. si ndajf. me zë të dredhur: u përgjigj zëdredhur.