Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buzëdet
buzëdet:

buzëdét,-i m. sh. -e(t) bregdet.

Të ngjashme:
buzëdele:

buzëdél/e,-ja f. sh. -e(t) bot. luleshqerrë.