Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës buzëburbuqe
buzëburbuqe:

buzëburbúqe mb., edhe si em. f., me buzë të vogla e të kuqe (për gra e vajza).