Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bushurdis
bushurdis:

bushurdís kal., -a, -ur spërkat (duhanin, rrobat etj.) me ujë që e lëshoj me forcë nga goja; bufit.

Sinonime / Të përafërta:
bufit