Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës burulluk
burulluk:

burullúk,-u m. sh. -ë(t) pëlhurë e hollë dhe e rrallë, napë; shami koke prej kësaj pëlhure: vë burullukun.

Sinonime / Të përafërta:
napë