Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës burravogël
burravogël:

burra/vógël,-vógli m. sh. -végjël(it) shkurtabiq.