Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës buracakeri
buracakëri:

buracakërí,-a f. të qenët burracak; kund. trimëri.

Antonime:
trimëri