Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bunjetë
bunjetë:

bunjét/ë,-a [lexo: bun-jetë] f. sh. -a(t) tufë kashte; një copë vend me kashtë në mes të kënetës.

Të ngjashme:
buqetë:

buqét/ë,-a f. sh. -a(t) tufë lulesh të lidhura e të rregulluara bukur: buqetë karafilash.