Fjalor i Gjuhës Shqipe

Fjalori i fundit(2006) i publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - rreth 48.000 fjalë

Kuptimi i fjalës bungeleshe
bungëleshe:

bungëlésh/e,-ja f. sh. -a(t) bot. bungëbutë.

Sinonime / Të përafërta:
bungëbutë