Fjalor i Gjuhës Shqipe

I bazuar në fjalorin e publikuar nga ASHSH(Instituti i Gjuhësisë dhe Letërsisë) - 2006 (rreth 48.000 fjalë)

Kuptimi i fjalës bungekeqe
bungëkeqe:

bungëkéq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. lloj bungu me gjethe të hidhura.

Të ngjashme:
bungëkuqe:

bungëkúq/e,-ja f. sh. -e(t) bot. lloj bungu me lëkurë të kuqërreme, qarr i kuq.